Nintendo Direct - State of Play

Nintendo og Sony inviterer på spillfest torsdag

Blir både Nintendo Direct og PlayStation State of Play.

Nintendo, Sony (Montasje: Gamer.no)

Vi er kanskje halvveis uti september, men spillsommeren 2023 er ikke helt unnagjort enda. Både Nintendo og Sony skal nemlig vise frem spill i hver sin videopresentasjon på torsdag.

Nintendo Direct på torsdag.
Nintendo

Nintendo åpner ballet med en Direct-sending klokka 16:00. I en pressemelding forteller selskapet at hele greia skal vare i omtrent 40 minutter, med fokus på spill som kommer til Switch i løpet av de neste månedene.

Du kan følge sendingen på YouTube.

Fra tidligere vet vi at Nintendo sitter på Super Mario Bros. Wonder og Super Mario RPG, som kommer henholdsvis 20. oktober og 17. november. Hva annet spillmakeren drar frem fra sekken gjenstår å se, men det begynner for eksempel å bli lenge siden vi har hørt noe om Metroid Prime 4.

LES OGSÅ: Blir ikke mer Tears of the Kingdom-innhold »

PlayStation State of Play. Også på torsdag.
Sony

23:00 kommer Sony på banen med en ny PlayStation State of Play. Det påpekes at fokuset blir på spill vi allerede har hørt om før, som har planlagt lansering både i år og litt lenger frem i tid.

Mer spesifikt lokker Sony med indiespill, PlayStation VR2 og storspill fra tredjepartsutviklere. Med andre ord virker det lite sannsynlig at vi får mer informasjon om Spider-Man 2 eller bekreftelse på ryktene om Horizon Forbidden West på PC.

PlayStation State of Play vises direkte på YouTube, Twitch og TikTok.

PlayStation Plus blir dyrere.
Her er de nye prisene for norske abonnenter »

Siste fra forsiden