Animal Crossing: New Horizons

Nintendo roer ned eggemanien i Animal Crossing

Har redusert forekomsten av egg frem til Påskemorgen.

Mindre sånt.
Audun Rodem, Gamer.no

Helt siden Animal Crossing: New Horizons ble sluppet har Nintendo oppdatert spillet med små og større endringer. En av de største begivenhetene ble lagt inn via en oppdatering rundt månedsskiftet, der en påskehare dukker opp på øya for å varsle om at påskeegg nå kan duke opp i trær, hull i bakken, i pakker i himmelen og i elven. Alt i alt, en gøy liten sesongbasert endring som skal forsvinne igjen.

Animal Crossing: New Horizons.

Problemet er bare at mange spillere har sett seg lei på at øyens fauna i stor grad har blitt erstattet av eggene slik at det er vanskelig å få samlet andre ressurser, slik som for eksempel fisk.

I en ny oppdatering, versjon 1.1.4, har Nintendo derfor jekket ned «forekomsten av noen egg» frem til 11. april, ifølge oppdateringsinformasjonen. Den 12. april blir de lettere tilgjengelig igjen, før den sesongbaserte hendelsen runder helt av for i år.

Eggene man sanker kan brukes til å snekre sammen unike gjenstander med påsketema, så unyttige er de ikke, men spillere har blitt litt lei av at de har overskygget så å si alt annet av ressurssanking i spillet.

Godt likt spill

Animal Crossing: New Horizons ble sluppet til Nintendo Switch 20. mars. I vår anmeldelse var vi svært positive til Nintendos nyeste storspill:

– Animal Crossing: New Horizons føles ut som en ideell videreføring av en veletablert spillserie, med alle de riktige forbedringene, uten å ofre den gode, hjemmekjære følelsen av å spille et Animal Crossing-spill. Dette er et perfekt venne- og familiespill som er trygt for barn i alle aldre, samtidig som jeg tror spillets humor treffer spillere i alle aldersgrupper, skrev vår anmelder om spillet.

Hvis du vil ha flere fargerike kosespill, kan vi anbefale Pokémon Sword & Shield og Luigi's Mansion 3.

Siste fra forsiden