Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch får sin egen Wii Sports-oppfølger

Med velkjente og helt nye idretter.

Under onsdagens Direct-presentasjon kunne Nintendo bekrefte at Sports-serien kommer til Switch. Spillet skal ganske enkelt hete Nintendo Switch Sports, og det skal lanseres 29. april.

Som utvikleren forteller lokker spillet med kjente idretter fra tidligere innslag i serien, som tennis, fekting og bowling. Nye varianter kommer også inn, nemlig fotball, volleyball og badminton.

Det hele spilles med Joy-Con-kontrollerne, som man bruker til å løpe, svinge tennisracketen eller skyte fotballen. Hvordan det fungerer kan du se i traileren over.

De som plukker opp en fysisk utgave av spillet kan alternativt benytte seg av stroppen som følger med, som lar deg feste én kontroller til låret. Ved lansering kan denne kun brukes til en minispillvariant av fotball, men en gratis oppdatering til sommeren skal åpne for at man også spiller hele fotballmodusen med beina.

Av andre oppdateringer lover Nintendo også å introdusere golf som en syvende sport etter hvert. Denne kommer gratis utpå høsten.

Samtlige sporter kan spilles på nett mot andre spillere. For å sjekke at nettfunksjonaliteten fungerer som den skal vil Nintendo avholde en teknisk test 18. - 20. februar, som Switch Online-abonnenter kan få delta i.

LES OGSÅ: Fotballserien Mario Strikers er tilbake »

Siste fra forsiden