Nintendo girer opp

Nintendo girer opp

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Et godt år for Wii-eiere avhenger av at Nintendo selv leverer varene. For 2010 har japanerne minst tre store, kjente navn på vei: Metroid: Other M, Super Mario Galaxy 2 og Zelda Wii.

Les også: Metroid: Other M til sommeren

Metroid: Other M
Metroid: Other M

Ifølge IGN har Nintendo bekreftet at både Metroid og Mario vil se dagens lys (i vesten) i løpet av årets tredje kvartal – mellom juni og august. For å understreke det skal Nintendos Greg Arthurton ha fortalt at de to definitivt ikke er julesesong-materiale.

Hvis ikke Mario og Metroid er julesesong-materiale, tør vi påstå at det ikke er mange andre kandidater enn det ikke navngitte Zelda til Wii igjen.

Les også: –Zelda Wii må bli perfekt

Super Mario Galaxy 2
Super Mario Galaxy 2

I alle tilfeller forventer vi flere avsløringer fra Nintendo de kommende dagene. Senere i dag amerikansk tid avholder Nintendo et arrangement for pressen i San Fransisco, og i morgen har de lignende planer for London.

Nintendo sparer trolig noen godbiter til de store spillmessene i sommer, men det er i det minste bekreftet at Metroid: Other M vil vises for de fremmøtte på arrangementene, noe redaktøren for det offisielle Nintendomagasinet i Australia kunne avsløre for sine Twitter-tilhengere.

Les også: Disse gleder vi oss til

(Kilde: IGN)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen