Nok et stort studio slenger seg på MOBA-bølgen

Epic Games' Paragon tar inspirasjon fra Smite.

Skjermbilde av trailer, Epic Games

I helgen slapp Epic Games den første traileren til sitt nyeste gratisspill, Paragon. Spillet er deres første MOBA og kommer ut under Steams Early Access-paraply i løpet av våren 2016. Det ferdige spillet skal etter planen slippes allerede til sommeren.

Tredjepersons synsvinkel

Som i Smite skal kameravinkelen være fiksert rett bak over hodet til helten man spiller som. Dette gir spillet en ekstra utfordring da man må sikte for å treffe hvert autoangrep, slik som i et førstepersons skytespill.

Epic Games første trailer av Paragon. (Video: Epic Games)

Det følger oppskriften som ser ut til å definere et hvert MOBA-spill: tre baner med forsvar, stadig nye genererte motstandere og målet er det samme. Fjern forsvaret og drep hva det nå enn er igjen i motstanderens base. Det ser ut til at det er jungel-sone på sidene av banene, der det er naturlig å tro at det er forskjellige fordelsobjekter å slåss om.

Spillet skal slippes på Windows og PlayStation 4, og alt tyder på at det skal være mulig å spille på tvers av plattformene. Epic Games kan også friste med avanserte strategier i form av objekter man kan kjøpe i spillet, samt et eget kortsystem som de sier svært lite om.

Besøker man nettsidene deres nå er det mulig å registrere seg for betatesting, samt å velge sine første kort for de fem forskjellige heltene som allerede er annonsert.

Foreløpig vet vi ikke stort mer enn dette, annet enn at det kan være en interessant utfordrer til allerede godt etablerte spill i samme sjanger.

Om du har lyst til å konkurrere i e-sport, bør du følge med på ligaen vår:
Telenorligaen utvider tilbudet til våren »

Siste fra forsiden