Norges største utendørs-LAN i gang

I går startet Ping Timeout 2003, et utendørs LAN-party i Egersund. Treffet har allerede rukket å bli Norges største utendørs LAN-party, og i løpet av den første dagen hadde godt over 100 personer ankommet.

LAN-et blir avholdt i byteltet i Egersund og det er plass til godt over 200 personer. Arild Sleveland, leder for Timeout Dataparties, forteller til Gamer.no at de er godt fornøyd med besøkstallet hittil men ønsker flere deltakere velkommen.

- I fjor ble det arrangert et utendørs-LAN i Sandnes med i underkant av 100 deltakere, og da måtte vi bare bli større, forteller Sleveland.

Timeout Dataparties har arrangert flere LAN tidligere, men det er første gang det arrangeres utendørs LAN, blant annet på grunn av plassbegrensninger i lokalene de brukte tidligere. Arild forteller at det vil bli avholdt konkurranser i Counter-Strike og WarCraft III. I tillegg avholdes det også wildcompo med temaet nettverksbrudd, hva det nå måtte innebære.

LAN-et vil fortsette frem til lørdag. Gamer.no vil, i samarbeid med Programmer.no, komme med en tilstandsrapport mot slutten av treffet, hvor vi tar med oppsummeringer samt kommentarer fra crewet om hvordan de syns Norges største utendørs-LAN har blitt.

Siste fra forsiden