Skald: Against the Black Priory dato

Norsk retroinspirert rollespill har fått dato

Skald: Against the Black Priory kommer i mai.

Det norske retroinspirerte rollespillet Skald: Against the Black Priory slippes 30. mai. Det melder studioet High North Studios i en fersk annonseringstrailer som du kan se øverst i artikkelen.

Skald: Against the Black Priory er et tydelig retrofrieri som er inspirert av spill fra de siste par tiårene før årtusenskiftet. Mye av sjarmen ligger i musikken og grafikken som spiller på nettopp hvordan spill var på den tiden.

– Fordyp deg i en mørk fantasiverden, full av dødelige skapninger, tragiske helter og Lovecraft-inspirert skrekk og opplev et episk retro-eventyr rikt på utforskning og taktiske, turbaserte kamper, står det i spillbeskrivelsen på Steam.

Skald: Against the Black Priory er et enmannsprosjekt fra Finnmark signert Anders Lauridsen, og har vært under utvikling i en årrekke nå. Spillet sanket inn utviklingspenger via Kickstarter i 2019, og fikk også støtte fra Norsk filminstitutt i 2023.

I tandem med slippdatoavdukningen har spillskaperen også spikket litt ekstra på demoen som har ligget ute på Steam. Den er nå mer i tråd med det ferdige spillet.

LES OGSÅ: Norske Somber Echoes blander «metroidvania» og greske tragedier »

Se skjermbilder av Skald: Against the Black Priory:

Siste fra forsiden