Norske Owlboy kommer til Nintendo Switch

Snart kan du ta med deg det vakre eventyrspillet overalt.

D-Pad Studio

Det nydelige eventyrspillet Owlboy er på vei til Nintendo Switch. Det kom frem i Nintendos nyeste «The Cat Mario Show»-video – som du kan se nedenfor – der selskapet viste en bunke med kommende indie-spill til konsollen.

Owlboy kommer til Nintendo Switch. (Video: Nintendo)

Nyheten ble deretter bekreftet på Twitter av spillets norske utvikler, D-Pad Studio. Når vi kan vente oss spillet, og hvorvidt det kun blir tilgjengelig digitalt eller også som fysisk utgave, er foreløpig uklart.

Sjarmerende eventyr

Nesten ti år etter at D-Pad begynte utviklingen av spillet, fikk Owlboy omsider sin etterlengtede lansering i november 2016.

Historien om uglegutten Otus ble møtt med rungende jubel av både fans og kritikere, og gjorde seg spesielt bemerket for sin visuelle stil. Vi gav spillet ni av ti mulige poeng, og vår anmelder kalte Owlboy det beste norske spillet siden Den Lengste Reisen:

Owlboy har fått mye skryt for sin visuelle stil.
Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

– Spillet lykkes i stor grad i å skille seg fra andre plattformspill, både gamle og nye. De kreative utfordringene, fargerike rollefigurene og nydelige omgivelsene er med på å forme et spill som til syvende og sist er større enn summen av enkeltdelene. Inntrykkene man sitter igjen med er mange, men det Owlboy likevel er aller best på, er å formidle en hel masse glede til oss som spiller, skrev Øyvind Steinkopf Sund.

Om du ikke eier en Switch, eller ikke har lyst til å vente på den nye versjonen, kan du akkurat nå plukke opp Owlboy til PC i Humble Bundles nyeste tilbudspakke. For drøye 100 kroner får du Owlboy, Kentucky Route Zero, Goat Simulator og diverse andre indie-spill. Tilbudet varer frem til 30. mai.

Switch-eiere har mye annet i vente.
Til helgen kommer blant annet en demo for slåssespillet Arms »

Siste fra forsiden