Switch-eiere kan prøve Arms gratis neste helg

Nintendos slåssespill får en demo.

Nintendo

Alle som vil, og som har tilgang på en Nintendo Switch, kan prøve slåssespillet Arms helt gratis neste helg. Det melder Nintendo på sine nettsider.

På 27. og 28. mai vil Nintendo åpne Arms-serverne med jevne mellomrom, for å slippe til spillere fra hele verden. Hver økt varer i omtrent én time, og starttidene er som følger:

27. mai:

Nintendo inviterer til boksekamp i slåssespillet Arms.
Nintendo
  • 02:00
  • 14:00
  • 20:00

28. mai:

  • 02:00
  • 14:00
  • 20:00

For å slippe å kaste bort tid på nedlasting når serverne åpnes, kan spillere laste ned demoen fra Switch' eShop allerede nå. For de som ikke har anledning til å delta neste helg holder Nintendo en tilsvarende beta uken etter – altså 3. til 4. juni.

Armer på sleng

Slik blir det å spille Arms. (Video: Nintendo)

I Arms konkurrerer spillere mot hverandre i boksekamper av det litt uvanlige slaget. Samtlige deltakere i Arms-ligaen har nemlig armer som kan strekke seg flere meter, slik at de kan dælje til motstandere helt fra andre siden av ringen.

Både spillfigurer og armer har forskjellige egenskaper, og hver spiller må finne en kombinasjon som passer til sin spillestil. Videoen over gir en innføring i hvordan Arms fungerer, og viser i tillegg spillet i aksjon.

Arms kommer eksklusivt til Nintendo Switch den 16. juni.

Nintendo fikk nylig problemer med en annen arm.
Utvikleren måtte fjerne en støtende arm-gest fra Mario Kart 8 Deluxe »

Les også
Anmeldelse: ARMS

Siste fra forsiden