Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen dato

Norske Snusmumrikken slippes tidlig 2024 – se en ny trailer

Setter fokus på historien bak Snusmumrikken.

Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen var ett av spillene som dukket opp under Wholesome Games Direct-arrangementet lørdag kveld.

Det er en stund siden vi har hørt mer om det norskproduserte spillet fra Hyper Games basert på Tove Janssons Mummi-univers, men her fikk vi både en ny trailer og et omtrentlig slippvindu. Planen er å slippe Snusmumrikken i løpet av første kvartal 2024.

Traileren, som du ser over, setter fokuset på historikken bak Snusmumrikken og Mummi-figurene.

LES OGSÅ: Sigur Rós bidrar med musikk til det norske Snusmumrikken-spillet

I Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen skal den velkjente grønnkledde figuren beskytte Mummidalen mot Parkvakten som gjør store inngripen i dalen. Man skal snike seg rundt, og løse musikalske gåter ved å bruke et munnspill. Hyper Games har tidligere trukket frem The Legend of Zelda som en av inspirasjonskildene.

Høsten 2021 fikk spillet det største enkelttilskuddet fra NFI har til et spill innen da – fem millioner kroner i støttemidler.

Hyper Games er et Oslo-basert norsk spillstudio. Deres nyeste utgivelse er Mørkredd, som blant annet vant Årets spill under Nordic Game Awards-utdelingen i 2021. Vi satte også stor pris på Mørkredd da vi anmeldte spillet.

Les alle nyhetene fra årets spillsommer »

Siste fra forsiden