Ny flerspillermodus til Gears of War

Epic har lansert en ny flerspillermodus til Gears of War. I tillegg skulle de gjerne gitt ut flere gratiskart, men får ikke lov av Microsoft.

Gears of War er fortsatt populært over Xbox Live, og nå har Epic gitt sine trofaste spillere nok en grunn til å holde seg med tittelen. De har nemlig lansert en gratis oppdatering som legger til en flerspillermodus som kalles "annex".

Her har hvert kart mellom to og fem punktet som må kontrolleres, men kun ett av dem er til en hver tid aktivt. Mens et lag har kontroll over et punkt får de gradvis poeng, og når punktet har utlevert alle poengene det har tilgjengelig, aktiveres neste punkt. Oppdateringen fikser også en del tekniske problemer, og forandrer litt på våpenbalansen.

En annen Gears of War-relatert nyhet er at Epic opprinnelig ønsket å gi ut fire nye spillområder gratis, men at Microsoft ikke ville være med på dette. Microsoft ønsket i stedet å selge kartene, og etter mye om og men har de to selskapene blitt enige om et kompromiss. Planen er nå å først lansere kartene for salg, og legge dem ut gratis etter at de har vært i salg en stund.

Siste fra forsiden