Ny racingportal lansert

Last ned en gratis bilsimulator fra den nye portalen RaceRoom.

Den svenske simulatorspesialisten SimBin har i samarbeid med sveitsiske RaceRoom Entertainment lansert RaceRoom Online, en portal for racingsimulatorer på PC.

RaceRoom-portalen.

Portalen inneholder mulighet til å kjøpe alle SimBins tidligere spill, og konkurrere med andre spillere i miljøet. Brukerne loves regelmessige konkurranser, eksklusivt innhold og naturligvis nye spill.

RaceRoom The Game.

– RaceRoom Online er den ultimate racingplattformen for racingtilhengere, spillere og onlinebrukere fra hele verden. Det er det perfekte stedet å gå for å nyte virtuell racing med høy realisme, og å møte racingmiljøet, skryter Peter Banz, sjef hos RaceRoom Entertainment.

For å friste racinginteresserte spillere til å ta en titt på systemet har de også lansert et gratis spill på portalen. Dette heter RaceRoom The Game, og lar deg kjøre på flere variasjoner av klassiske Hockenheim med en Chevrolet Camaro eller en bil som kalles Formula RaceRoom.

Spillet kan skilte med konkurransedyktige datamotstandere og en «time attack»-modus hvor du kan kjempe mot andre sjåfører.

Siste fra forsiden