Ny trailer viser frem Sonics neste 3D-spill

Project Sonic har fått nytt navn, mens retroinspirerte Sonic Mania er utsatt.

Under forrige ukes SXSW-messe i Texas var Sega til stede for å dele mer informasjon om fremtiden til Sonic. Som annonsert i fjor skal vi i år få to nye spill med det blå pinnsvinet, og nå vet vi litt mer om hva vi har i vente.

Project Sonic 2017 heter nå Sonic Forces.
Sega

Blant annet kunne utvikleren avsløre at 3D-spillet som tidligere gikk under dekknavnet Project Sonic 2017, nå skal hete Sonic Forces. Ved siden av det nye navnet slapp Sega en kort trailer for spillet, som ved første øyekast kan minne om Sonic Colors fra 2010.

Det drøyt 30 sekunder lange klippet – som du kan se i videovinduet over – viser Sonic i full galopp gjennom en falleferdig by, der han i kjent stil samler ringer og hopper over hindre. Den blå helten bruker også et par kjekke triks, som lar han ødelegge enkeltfiender eller pløye gjennom flere hindre av gangen.

Sonic Forces utvikles for PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch, og skal etter planen slippes ved juletider i år.

Utsetter Sonic Mania

Se traileren for «Flying Battery Zone»-brettet i Sonic Mania. (Video: Sega)

Det andre Sonic-eventyret for 2017, Sonic Mania, skal som tidligere bekreftet ta oss med tilbake til seriens begynnelse. Sega lover gjensyn med flere av Sonics beste øyeblikk gjennom årene, og på SXSW-messen viste utvikleren frem ett av de klassiske brettene spillere får boltre seg i. Traileren for «Flying Battery Zone»-nivået kan du se til høyre.

Det var imidlertid ikke bare gode nyheter på agendaen, og Sega annonserte også at det retroinspirerte spillet er utsatt. Opprinnelig var spillet ventet en gang denne våren, men nå kommer det først til sommeren. En forklaring på utsettelsen fikk vi ikke, men mest sannsynlig er det at utviklingsteamet trenger mer tid for å få ferdig spillet.

Sonic Mania blir utviklet i et samarbeid mellom Sega og ivrige fans av serien –deriblant Christian Whitehead og studioet Headcannon Games. Spillet kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Sonic har levert mange gode opplevelser de siste 25 årene.
Her er våre anbefalinger for spillene du bør få med deg »

Siste fra forsiden