Sonic legger ut på nye todimensjonale eventyr i august

Sonic Mania har fått slippdato.

Sonic Mania kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 15. august i år. Det annonserte Sega denne uken.

Sonic Mania skal gjenskape følelsen fra de klassiske spillene.
Sonic Team

Det retroinspirerte spillet skulle opprinnelig slippes i løpet av våren, men i mars valgte utgiveren å flytte på lanseringen. Utsettelsen ble aldri skikkelig forklart, men nå ser det altså ut som utvikler Headcannon Games har fått orden på sakene.

I forbindelse med annonseringen, og nyheten om at Sonic Mania nå kan forhåndsbestilles, fikk vi en ny trailer som viser litt mer av hva vi kan vente oss. Videoen kan du se i øverst i artikkelen.

Todimensjonal løpetur

Sonic Mania er et todimensjonalt plattformspill, med den samme visuelle stilen som gjorde serien berømt på nittitallet. Spillet byr på gjensyn med en rekke kjente brett fra tidligere Sonic-innslag, i tillegg til å introdusere diverse nye utfordringer.

Sega har tidligere uttalt at målet med Sonic Mania er å skape en perfekt retroopplevelse, som gir følelsen av å vende tilbake til seriens begynnelse. Spillet utvikles derfor i samarbeid med flere ivrige fans av serien – deriblant Headcannon og Christian Whitehead.

Sega lager også et mer moderne Sonic-spill.
Se den nyeste traileren for Sonic Forces »

Siste fra forsiden