Max & the Magic Marker til PC

Ny versjon av Wii-spill

Det spennende plattform/hjernetrimspillet kommer til PC.

I forrige uke kom Max & the Magic Marker ut på WiiWare-tjenesten til Wii. Nå har den tyske utgiveren The Games Company annonsert at de vil gi ut en PC-utgave i butikkene. Utgivelsen finner sted i løpet av våren.

Bilde fra Wii.

Max and the Magic Marker er et plattformspill utenom det vanlige. Du kontrollerer Max, som har en magisk penn. Max kontrolleres ved hjelp av tastene, mens du bruker musen til å tegne nye plattformer og andre ting direkte på spillmiljøet, som Max kan bruke for å komme dit han skal, eller kvitte seg med fiender.

Tingene du tegner blir automatisk til virkelige objekter i spillverdenen, som kan manipuleres gjennom spillets fysikkmotor. Utviklerne lover en mengde forskjellige feller, monstre og nøtter som må løses, over femten utfordrende nivåer.

The Games Company har tradisjonelt ikke vært flinkest i klassen når det gjelder å få distribuert spillene sine her til lands, men det er vel sannsynlig at spillet også vil distribueres via digital distribusjon, slik at vi kan få tak i det likevel.

Stikk innom det offisielle nettstedet for mer informasjon, samt en nettleserbasert demo som kan testes. Vi kommer snart med en anmeldelse av Wii-utgaven.

Siste fra forsiden