Ny Xbox Live-kanal?

Hva kan Avatar Kinect være?

Tidlig torsdag morgen norsk tid holder Microsoft en pressekonferanse på Consumer Electronics Show i Las Vegas, og skal vi tro bilder fra showområdet som Glimpse Dog har fått tilgang på, planlegger de å kunngjøre noe som heter Avatar Kinect på messen.

Kinect-utvidelse på vei?

Nettstedet Winrumors hevder at Avatar Kinect er en programvareoppdatering for Xbox 360, som lar Kinect-eiere komme sammen ved hjelp av avatarene deres. Dette vil foregå i et separat område, hvor de kan spille spill og se på video. Winrumors sammenligner systemet med Nintendos Mii-kanal.

Et av bildene viser en gruppe avatarer som står samlet, med flere virtuelle TV-skjermer hvor det ruller film fra et sportsarrangement.

Winrumors har også fått med seg at Microsoft planlegger å avduke en Google TV-konkurrent på den gigantiske messen. Dette ryktet stammer fra Seattle Times, som hevder giganten vil lansere systemet sitt senere i år.

Microsoft planlegger å streame presentasjonen sin på Facebook, for de som er interessert i å få nyhetene når de annonseres.

Siste fra forsiden