Nye Call of Duty 5-betanøkler delt ut

Massiv interesse

Forrige uke delte vi ut 200 betanøkler på 45 minutter. Mandag kveld fikk vi ny forsyning.

For en uke siden sparket Activision i gang betatesten av Call of Duty: World at War for Xbox 360. I utgangspunktet er dette en lukket beta, for de som har forhåndsbestilt spillet i utvalgte butikker. Gamer.no fikk imidlertid 200 eksklusive aktiveringsnøkler, som ble revet vekk umiddelbart.

Skjermbilde fra spillets kampanjedel.

Vanvittig pågang

På forhåndsannonsert tidspunkt i kveld klokken 21 delte vi ut ytterligere 290 betanøkler, og på få minutter ble også de fordelt til heldige lesere.

Konkurransen er med andre ord dessverre allerede avsluttet, og de første som svarte rett får sine aktiveringsnøkler og instruksjoner tilsendt på e-post omtrent klokken 22.

I betaen kan spillere ta rollen som amerikansk, japansk, tysk eller russisk soldat, i klassiske moduser som «Team Deathmatch», «Free-for-all» og «Capture the Flag». Tre brett er tilgjengelig:

  • «Castle»: Amerikanere og japanere kjemper mot hverandre i et gammelt, japansk slott. Striden foregår på dagtid.
  • «Makin»: Japanske og amerikanske styrker kjemper mot hverandre på en atoll i Stillehavet. Her foregår kampene om natten.
  • «Roundhouse»: Tyske styrker kjemper mot russere i en forlatt togstall. Striden finner sted om dagen, og man kan bruke både stridsvogner og infanteri.

Call of Duty: World at War kommer i salg 14. november, for Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og DS.

Siste fra forsiden