Spania rundt i neste PCM

Nye detaljer avslørt

Til sommeren er det nok en gang duket for pedalmoro i Pro Cycling Manager.

I juni er det duket for Pro Cycling Manager 2009, og Cyandie vil forhåptentligvis bygge videre på den gode utgaven de kom med i fjor. Noe av innholdet har faktisk allerede blitt avslørt.

Pro Cycling Manager har vært Tour de Frances offisielle spill de siste årene, nå er man også offisiell "leverandør" av Vuelta España. Dermed vil dette rittet bli enda mer detaljrikt og i tråd med virkeligheten.

Spillet skal være en perfekt blanding av managerspill og simulasjon, der du selv bygger et sykkellag for så å styre guttene ute på landeveien. Her snakker vi over 65 offisielle lag i 180 spillbare ritt, så det er så absolutt nok å ta tak i.

Managerbiten skal ha blitt forbedret for å gi en rikere opplevelse. Man står friere enn noen sinne til å skape sitt eget lag. Målsetningene dine kan du selv skreddersy, finansstyringen er helt ny og den kunstige intelligensen når det gjelder overganger er bedre.

Løpsbiten skal også ha mange endringer. Grensesnittet er nytt og mer ergonomisk, og en bedre kunstig intelligens vil sørge for enda mer realistiske rittopplevelser. Man har også pusset på landskapene.

Så får vi se om man fortsatt insisterer på å ha med den samme elendige musikken.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden