Nye detaljer om Gullstikka

Detaljer om NRK-samarbeidet, samt tidspunkt og sted for Gullstikka 2006 er nå gjort kjent av arrangøren.

Tidligere er det gjort kjent at neste Gullstikka-show blir mer folkelig, og at NRK er inne som aktiv samarbeidspartner. I en pressemelding i dag bekrefter arrangøren at Gullstikka 2006 blir direktesendt på NRK Nett-TV, med redigert opptak på NRK2.

Bjarne Andre Myklebust, sjef for nett og nye medier i NRK, er entusiastisk:

– Spillindustrien er den mest voksende og om ikke lenge kanskje den største underholdningsindustrien vi har. Det er klart dette er interessant for det norske TV-publikummet, sier han.

Gullstikka 2006 arrangeres på Sentrum Scene i Oslo torsdag 1. mars 2007, og Kirsti Danielsen i arbeidskomitéen presiserer i pressemeldingen at de fokuserer på å gjøre Gullstikka interessant for mannen i gata, eller hjemme i sofaen.

– I år åpner vi i større grad enn før for publikum til å komme og se arrangementet samtidig som vi også ønsker å gjøre det seervennlig for TV-seerne. Det vil bli lagt ut et begrenset antall billetter som kan kjøpes av alle som har lyst til å se på showet. Bransjen kommer også til å ha egne stands med muligheter for alle til å teste de siste nyhetene på spillfronten, forteller Danielsen.

I går ble juryen klar, og stadig flere biter faller på plass. Mer informasjon om Gullstikka.no kan dere finne på det offisielle nettstedet som ble relansert i dag.

Siste fra forsiden