Mediehuset Digital kjøper Gamer.no

Nye eiere, spennende fremtid

Endelig er fremtiden til Norges største spillside avklart.

I begynnelsen av mars i år inngikk Mediehuset Digital AS og Gamer.no en samarbeidsavtale som medførte at A-pressens selskap tok over driften, med alle inntekter og kostnader. Målet var å ta over eierskapet og etter flere måneder med fruktbart samarbeid er en avtale om kjøp inngått.

Fra venstre: Administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital AS og fagredaktør spill Tor-Steinar Nastad Tangedal i Mediehuset Digital AS.

– Ekstremt fornøyd med utviklingen

– Vi har vært ekstremt fornøyd med utviklingen av Gamer.no og det potensialet vi ser, kombinert med det kvalitetsinnholdet som blir laget av den dyktige redaksjonen, gjør at vi vil ta over eierskapet til nettstedet. Dette passer jo perfekt inn i vår eksisterende portefølje, sier administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital AS.

Mediehuset Digital AS får med dette eierskapet nok et IT-nettsted som vil komplettere den eksisterende porteføljen til selskapet.

– Vi har flere nettsteder innenfor forbrukerelektronikk, mobiltelefoner og digitalkameraer gjennom henholdsvis Teknofil.no, Mobilen.no og Digit.no. Gamer.no passer sånn sett perfekt hos oss, sier Bakke.

Norges beste

Etter noen turbulente måneder startet Gamer.no på bar bakke i februar i år og har bygget opp nettstedet på nytt, noe som har vært en dundrende suksess, med 10 000 daglige lesere, nesten 4 000 registrerte brukere og 175 000 innlegg i løpet av det siste halvåret.

– Våre brukere er ekstremt lojale og vi vil fortsette med å tilby dem kvalitetsinnhold i tiden fremover. Heldigvis har vi nå kommet til enighet med Mediehuset Digital om en overtakelse, slik at vi kan fortsette med vårt fokus om å skape Norges beste spillnettside, sier tidligere gründer, nå fagredaktør spill i Mediehuset Digital AS, Tor-Steinar Nastad Tangedal.

Siste fra forsiden