Nye flerspillerdetaljer om Halo 3

Det franske Xbox-magasinet har fått ytterligere detaljer om det kommende skytespillet Halo 3.

IGN har fått fatt i det franske Xbox-magasinet, hvor de har funnet en sniktitt på Halo 3. Her fortelles det blant annet at spillet kommer med tre nye flerspillermoduser; NinjaBall, TankFlag og Elimination. I NinjaBall er målet å holde en ball så lenge som mulig, mens TankFlag er en slags Capture the Flag-modus hvor flagget holdes av en svært kraftig stridsvogn. I Elimination må du drepe fem medlemmer av motstanderens lag.

Bladet bekreftet også at det fortsatt vil være en øvre grense på 16 spillere i flerspillerkampene. Dessuten fortelles det at den tidligere omtalte menneskekanonen også kan skyte kjøretøy og eksplosiver over lange avstander, noe som burde gjøre den til et svært fleksibelt hjelpemiddel. I og med at spillere som skytes ut av kanonen kan angripe og bli angrepet i luften, åpnes det for mange spennende taktikker.

Ellers ble det fortalt at kjøretøyene Warthog og Ghost vil fungere omtrent som i Halo 2, og at nye Spartan Laser er et svært kraftig våpen som bruker et automatisk siktesystem for å nå målet sitt (men det krever tre sekunder for å låse seg på målet). Dessuten snakkes det om en ny "filmskaper"-funksjon som gir oss mulighet til å lage filmsnutter fra flerspillerdelen, og sende disse til vennene våre.

Siste fra forsiden