Nye kart til Gears of War

Epic vil lansere to nye spillområder og en oppdatering til Gears of War. Dessuten kommer Ms. Pac-Man til Xbox Live Arcade.

Om du fortsatt spiller Gears of War i flerspillermodus, har du en liten godbit i vente. Epic vil nemlig lansere to kart til spillet, og takket være en sponsoravtale med Discovery Channel, kommer disse til å være gratis å laste ned.

Ms. Pac-Man (neida)

Kartene det er snakk om heter Raven Down og Old Bones. Raven Down foregår midt i en by, hvor en King Raven har styrtet, mens Old Bones foregår i et forlatt museum. Kartene lanseres i morgen, men allerede i dag vil Epic gi ut en liten oppdatering som fikser noen feil i spillet (hovedsakelig i forbindelse med flerspillermodusen).

I morgen får vi også tilgang til et nytt Xbox Live Arcade-spill. Denne uken er det Ms. Pac-Man som står for tur. Dette spillet ble faktisk laget av amerikanske Midway, og ikke Pac-Man-skaperne Namco, men i dag er det Namco som eier rettighetene til spillet.

Ms. Pac Man beholder det typiske Pac-Man-gameplayet, men her spiller du Pac-Mans frue, som beveger seg en del raskere enn mannen sin. Dessuten får vi litt større variasjon i forhold til spillområdene. Ms. Pac-Man koster 400 Microsoft-poeng, og gir deg muligheten til å låse opp 12 "achievements". Demeon inneholder de to første brettene.

Siste fra forsiden