Nye muligheter i romsimulatoren Kerbal Space Program

NASAs favorittspill utvikles videre.

Squad

Romsimulatoren Kerbal Space Program fortsetter å vokse seg større. Det som startet som en litt nerdete sandkasse har nå utviklet seg til et fullverdig spill, med en omfattende kampanjemodus.

Økonomisk styring

Nyheter.

I den nyeste oppdateringen får spillerne flere strategiske muligheter. De får nemlig ta hånd om økonomien i større grad enn før, og velge ulike strategier for å tjene penger, ryktepoeng eller vitenskapspoeng.

De kan for eksempel «ansette» ubetalte vikarer, som er bra for økonomien men dårlig for ryktet. Alternativt kan de frigi tingene de forsker frem, noe som kan være kostbart samtidig som det gir dem et bedre rykte.

Økonomisk styring foregår i en ny bygning på basen, som også har fått en oppdatering siden sist. Nå er den nemlig ødeleggbar, så du må tenke deg om før du forsøker å sende opp raketter i hytt og pine.

Om raketter ikke er din greie kan du forresten glede deg over at utviklerne nå har innlemmet modifikasjonen Spaceplane+ i hovedspillet. De ulike komponentene fra modifikasjonen har alle fått en visuell overhaling under innlemmelsen.

Kerbal Space Program fortsetter å være tilgjengelig i «early access», og de meksikanske utviklerne i Squad planlegger å utvide det ytterligere en god del før de sier seg ferdig med spillet.

Om du er ute etter flere romspill kan du følge med på Buzz Aldrin's Space Program Manager og Take On Mars.

Siste fra forsiden