Driv ditt eget romfartsprogram

Nytt strategispill utviklet i samarbeid med Buzz Aldrin.

Strategispill behøver ikke å handle om å vinne kriger eller bygge imperier. Buzz Aldrin's Space Program Manager er et nyannonsert strategispill hvor målet er å lede menneskehetens første skritt ut i verdensrommet.

Det hele begynner på femtitallet, hvor du må drive forskning og eksperimentering for å etter hvert kunne sende satelitter i bane rundt kloden. Deretter blir prosjektene gradvis mer ambisiøse, og inkluderer bemannede romferder, månelandinger, etablering av baser i rommet og til og med en ekspedisjon til vår nærmeste store nabo, Mars.

Prosjektene du får utvikle inkluderer romflyet X-15, Sputnik-satelitten, romskipene Mercury, Gemini og Apollo. Spillet inkluderer også en mengde prosjekter som aldri forlot planleggingsstadiet.

På tide å dra til Mars.

Spillet er turbasert, og du må holde styr på alt fra økonomi til ansettelse av ulike typer bakkepersonell og astronauter. I sandkassemodus får du stor frihet, mens du i kampanjemodus må forholde deg til politikere og deres kortsiktige mål.

Som navnet indikerer utvikles spillet i samarbeid med Buzz Aldrin, som var pilot på månelandingsfartøyet til Apollo 11 og er mest kjent som det andre mennesket som noensinne satte sine bein på månen.

Utgiver Slitherine planlegger å lansere Space Program Manager i løpet av sommeren. Det kommer til Windows, OSX og iPad.

Les også: Bli med til verdensrommet
Les også: Tilbakeblikk: Sid Meier's Alpha Centauri

Siste fra forsiden