Tonnevis av Xbox Live-datoer

Nye runde med utgivelser

Microsoft har avduket datoene for en ny kampanje og masse annet rart.

I tre år har Microsoft markedsført en serie sommerutgivelser på Xbox Live under navnet Summer of Arcade. I år har selskapet introdusert en høstkampanje basert på samme modell, altså en serie med ukentlige utgivelser. Det betyr at vi har fått slippdatoer for flere kommende nettspill, inkludert de fire som fronter kampanjen.

Hydrophobia

De fire utvalgte

Comic Jumper

The Game Feast starter 29. september med actioneventyret Hydrophobia. Du spiller ingeniøren Kate Wilson ombord på det enorme skipet Queen of the World, et tilfluktssted for verdens rikeste og mektige personer.

Super Meat Boy

Det stabile livet ombord på Queen of the World blir snudd på hodet når en terroristgruppe angriper. Nå må Kate komme seg helskinnet forbi stigende vann, brennende elektronikk og strukturelle kollapser mens hun forsøker å få kontroll over situasjonen. Utvikler Dark Energy skryter spesielt av teknologien de har utviklet for å skape naturtro vann, og veskefysikken skal visstnok være i toppklassen.

6. oktober kommer Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley. Dette er et actionspill som blander ulike sjangere innen dataspill og tegneserier.

Captain Smiley er en famlende superhelt som jobber med å gjenoppbygde egen popularitet ved å invadere andre tegneserier, og i løpet av spillet får du besøke tolv brett basert på blant annet amerikanske superhelttegneserier og manga. Spillet er utviklet av Twisted Pixel Games, som tidligere har utgitt The Maw og Splosion Man.

Pinball FX 2 slippes 13. oktober, og er som navnet tilsier en oppfølger til flipperspillet Pinball FX. Selve programmet er gratis å laste ned, men det inneholder ingen brett. Du kan importere brett fra originalen, eller kjøpe nye som er utviklet spesielt for Pinball FX 2. Både gamle og nye brett drar nytte av en forbedret fysikkmotor som skal sørge for mer naturtro bevegelser på ballene.

Det siste spillet i The Game Feast er Super Meat Boy, som slippes 20. oktober. Her spiller du en kjøttklump som må redde kjæresten fra en ond baby. Redningsaksjonen foregår på tre hundre ulike 2D-brett med grafikkstiler inspirert av (eller rappet fra) forhenværende 2D-spill. Brettene er fulle av motorsager, ild, laserstråler og andre dagligdagse farer for plattformhelter.

Andre ting

Ellers har en rekke små og store utgivelser og tilleggspakker fått datoer. 2. september lanseres en gratis pakke med diverse småting til Crackdown 2, og 7. september kommer tilleggspakkene Lair of the Shadow Broker til Mass effect 2 og Witch Hunt til Dragon Age: Origins. 8. september får vi Xbox 360-utgaven av det populære Plants vs. Zombies, samt dansespillet Dance! It’s your Stage.

13. september står i gåteløsningens tegn, for da kommer Live-utgaven av det klassiske gåteløsningspillet Bust-a-Move, gåte- og rollespillhybridene Gyromancer og Puzzle Chronicles og Tower Bloxx Deluxe. 15. september slippes relanseringen av det gamle Dreamcast-spillet Sonic Adventure.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden