Nye spill til Xbox 360

Ryktene svirrer rundt titler som Killer Instinct III og en etterfølger til Banjo-Kazooie, Silicon Knights sitt Too Human kommer til Xbox 360, og i tillegg får innovative Spore en versjon for Microsofts neste-generasjonskonsoll.

I følge en artikkel på Xbox Evolved har hoveddesigner George Andreas hos Rare bekreftet at Killer Instinct III er på vei til Xbox 360. Spillet har visstnok vært under utvikling en stund, og Rare planla opprinnelig å legge inn noen hint om det i Grabbed by the Ghoulies, men lot være, av frykt for at folk skulle tro det var et opplåsbart bonusspill.

Rare skal også jobbe med planleggingen av en etterfølger til Nintendo 64-spillet Banjo-Kazooie, og i tillegg virker det som de er klare for å lage en etterfølger til Kameo: Elements of Power (som er en lanseringstittel for Xbox 360). Kjenner vi Rare rett går det nok en stund før noen av disse spillene kommer i nærheten av butikkhyllene.

Microsoft-sjefen Steve Ballmer ble nylig intervjuet av Joystiq og Engadget, og i dette intervjuet kom han til å røpe at Electronic Arts jobber med en Xbox 360-versjon av Will Wrights nyskapende og svært interessante tittel, Spore. Spillet ble nevnt som et eksempel på hvor stor variasjon vi får med tanke på spill til Microsofts neste-generasjonskonsoll. Vi har ingen øvrige detaljer om Xbox 360-versjonen av Spore.

En annen person som nylig har blitt intervjuet er Codemasters Gavin Raeburn, som bekreftet overfor nettstedet Eurogamer at selskapet jobber med et Xbox 360-spill i TOCA-serien. Dette er alt vi vet for øyeblikket. Et spill vi vet litt mer om er det ambisiøse Too Human fra Silicon Knights, som i følge amerikanske Electronic Gaming Monthly blir en Xbox 360-eksklusiv tittel.

Her får du rollen som guden Balder, i en kamp mellom kybernetiske guder, maskinkjemper og dødelige menn. Silicon Knights beskriver spillet som "God of War for Xbox 360", og lover enorme, episke slag, horder av organiserte fiender og mulighet for kooperativt spill over nettet. Spillet skal etter sigende være det første i en trilogi.

Siste fra forsiden