Kampen om Storbritannia fortsetter

Nye stammer

King Arthur utvides med to tilleggspakker.

Neocore Games er en forholdsvis fersk spillutvikler, og et av deres første spill er King Arthur. Dette er en blanding av strategi- og rollespill hvor du må samle et mytologisk Storbritannia i rollen som den legendariske kongen Arthur.

Tøff hest.

King Arthur byr på strategi og taktikk som ligner den vi finner i Total War-serien. Rollespillelementene dreier seg om hvordan du bruker ridderne av det runde bord. Du starter ikke med alle 12, men du må samle dem etter hvert som du erobrer landet. I løpet av spillet kan du sende ridderne ut på eventyr, og disse oppdragene tar form av små historier hvor du må ta en serie valg. Konseptet er inspirert av gamle velg-din-egen-historie-bøker, som Fighting Fantasy.

Spillet ble sluppet på tampen av fjoråret, og nå melder Neocore at to tilleggspakker er på vei. Pakkene er viet henholdsvis sakserne og Wales, og byr på nye enheter, helter og oppdrag å sende dem på.

I tillegg inneholder pakkene en ny kampanjemodus. I motsetning til den du får i originalspillet er ikke denne historiedrevet, men lar deg fritt bygge opp riket som du ønsker. Det skal også introduseres nye økonomiske og diplomatiske mekanismer for denne kampanjen.

Hvis du vil sjekke om King Arthur er noe for deg kan du laste ned en demo av originalutgaven.

Siste fra forsiden