Trackmania

Nye Trackmania kommer kun til Epic Games Store og Uplay

Den oppussede versjonen av Trackmania Nations har fått ny slippdato og trailer.

Ubisoft Nadeo har sluppet en ny trailer som viser hvordan det kommende Trackmania-spillet ter seg. Den ser du over.

I samme slengen har de kunngjort en ny slippdato for spillet. Opprinnelig var planen å slippe det 5. mai, men det har nå blitt flyttet til 1. juli, noe som gir utviklerne mer tid til å finpolere de siste skavankene.

Holder seg unna Steam

Den nye traileren runder av med å vise logoene til Epic Games Store og Uplay – noe som peker sterkt på at Trackmania kun blir tilgjengelig på de to nettbutikkene ved lansering. Kanskje ikke så overraskende, gitt at Ubisoft i en stund nå har favorisert Epics nettbutikk fremfor Steam. For eksempel er The Division 2 et av spillene fra nyere tid som tilsynelatende ikke skal slippes på den populære nettbutikken.

Det nye Trackmania-spillet er en «remake» av seriens kanskje mest kjente innslag: Trackmania Nations. I motsetning til inspirasjonsspillet er det nye spillet – som kun heter Trackmania – ikke gratis.

Spillet skal i stor grad være et levende og stadig oppdatert spill, med flere sesonger som spenner seg over en kampanjede. Utviklerne nevner også at de skal tilby daglige foreslåtte baner som plukkes ut fra det spillerne lager, nye kjøreoverflater og sesongbaserte byggeklosser.

LES OGSÅ: Historien om Trackmania »

Siste fra forsiden