Trackmania Nations Remake

Ubisoft lager nyversjon av Trackmania Nations

Utvikleren lover hyppige oppdateringer med nytt innhold.

Ubisoft

Ubisoft Nadeo jobber i disse dager med en nyversjon av racingspillet Trackmania Nations. Det kunngjorde utvikleren selv under helgens Grand League-turnering i Frankrike.

Ubisoft lager nyversjon av Trackmania Nations.
Ubisoft

Ifølge studiosjef Florent Castelnerac blir spillet – som ganske enkelt skal hete Trackmania – en slags «games as a service»-variant av originalen. Med andre ord kan spillere forvente hyppige oppdateringer med nytt innhold, i tillegg til en tradisjonell kampanje.

– Trackmania har alltid hatt mye innhold takket være spillerne våre. Vi har imidlertid sett at når vi slipper et nytt spill, så feier spillerne gjennom kampanjen og så slutter de å spille, forklarte Castelnerac via Ubisofts nettsider.

– Vi har derfor valgt å lage et spill med flere sesonger, med en offisiell kampanje og en «dagens bane» som vi plukker ut fra det spillerne har laget. I tillegg planlegger vi å slippe Trackmania-oppdateringer ofte, med nye sesongbaserte byggeklosser og nye funksjoner.

Det nye Trackmania-spillet skal etter planen lanseres for PC den 5. mai. Det blir med andre ord ikke lenge å vente for ivrige racingfans, og spillets første turnering går av stabelen 13. juni.

Les også: – Suksessen til TrackMania kom definitivt ikke over natten »

Siste fra forsiden