Spill Quake Live nå

Nyheter for Quake-fantaster

Nettleserspillet Quake Live er ferdig, og Quake III: Arena kommer snart til XBLA.

Savner du det raske og heftige gameplayet fra Quake III: Arena? Nå har id Software åpnet sitt ferskeste prosjekt, Quake Live, for et verdensomspennende publikum. Dette spillet er et nettleserbasert skytespill basert på den overnevnte klassikeren.

Quake Live er gratis, men du må registrere deg på spillets offisielle nettsted for å få lov til å spille det. Du må også laste ned en liten «plugin» for nettleseren din.

Spillet skal levere den samme fartsfylte flerspilleropplevelsen som Quake III: Arena i sin tid gjorde, og gir deg en mengde våpen og muligheten til å spille på en haug forskjellige baner i moduser som «free for all», «team deathmatch» og «capture the flag».

Quake Live er imidlertid ikke alt. I følge id-guru John Carmack, er en Xbox Live Arcade-versjon av Quake III: Arena svært nær ferdigstillelse. Han nevnte ingen utgivelsesdato, men håper visstnok å levere en ferdig utgave av spillet til Microsoft innen en måned eller to.

Xbox 360-versjonen av Quake III: Arena skal være tro mot PC-utgaven, men kommer med noen endringer og nyheter for konsollpublikumet. I tillegg får spillerne nye «skins» å velge mellom.

Siste fra forsiden