Detaljer om Deus Ex 3

Nyheter om etterfølger

Her er ferske detaljer om det neste Deus Ex-spillet.

Et tsjekkisk nettsted har en ny sniktitt på action/rollespillet Deus Ex 3, som er under utvikling hos Montreal-studioet til Eidos. Spillet foregår som kjent i en dyster fremtid der gigantiske selskaper har tatt over makten, og konspirasjoner lurer under overflaten.

Du spiller Adam, en forsker som opplever at spesialsoldater stormer arbeidsplassen din og dreper alle de kommer over. Det første målet ditt er å finne ut hvem som stod bak massakren, og hvorfor den ble utført. Men i følge sniktitten er dette bare toppen av isfjellet, og jo mer du graver, jo større blir mysteriet.

Noe av det som gjorde Deus Ex spennende var at det, ved flere anledninger, var mulig å gjøre valg som påvirket historien og gameplayet. Slik blir det også i det tredje spillet, og det fortelles blant annet om kamper mot mektige fiender, hvor vanskelighetsgraden påvirkes av ting du har gjort.

Dessuten fortelles det at du vil stifte bekjentskap med flere kvinner i spillet, og noen av dem vil forsøke å forføre deg, eller dolke deg i ryggen, avhengig av hva du har gjort tidligere.

Ellers fortelles det om gruppebasert kamp, hvor fiendenes ledere kan identifiseres og tas ut. Tar du ut lederen vil fiendene bli mye lettere å bekjempe, men så lenge lederen er i live vil fienden forsøke å omringe deg og bruke taktikk for å knekke deg.

Historien tar deg til Shanghai, Detroit, Montreal og to andre storbyer. I løpet av spillet vil du også kunne besøke Adams leilighet, hvor Adam blant annet kan mimre om fortiden sin. Målet med fokuset på Adams leilighet er at spillerne skal knytte et sterkt bånd til hovedpersonen.

Deus Ex 3 kommer til Xbox 360, PS3 og PC. Du kan lese mer om informasjonen fra sniktitten i en tråd på Eidos-forumet.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden