Nytt Battlefield avslørt

Battlefield Play4Free skal ikke koste deg ei krone.

På onsdag meldte vi at EA hadde planer om å kunngjøre det neste Battlefield-spillet i dag, og som sagt så gjort. Nå kan PC-spillere glede seg til Battlefield Play4Free, som går tilbake til seriens røtter.

Den offisielle pressemeldingen beskriver spillet som en kombinasjon av avansert grafikk, polert produksjon, dybde og realisme. Her skal sjangeren tas til et nytt nivå, og det er gjengen bak Battlefield Heroes som er ansvarlige for dette spillet også.

– I 2009 tråkket vi en ny sti med Battlefield Heroes, som har seks millioner spillere. Nå komplimenterer vi arkadeskytespillet med en realistisk kjernetittel i Battlefield-universet. Battlefield Play4Free er et spill for seriøse skytespillentusiaster som vil ha en ordentlig, men gratis utgivelse som konkurrerer med de største konsolltitlene, sier spillets produsent James Salt.

Her kan man utkjempe kamper mellom opptil 32 spillere samtidig på de mest populære kartene fra Battlefield 2, samtidig som man benytter spillerklassene og våpnene fra Battlefield: Bad Company 2. Samtidig kan man frese rundt i 16 ulike kjøretøy, blant annet kamphelikopter, stridsvogner og jagerfly.

Spillet skal komme ut våren 2011, men om du verker etter å prøve det så kan du allerede nå melde interesse for å delta i spillets lukkede betaversjon. Den starter 30. november, og påmelding skjer på den offisielle hjemmesiden.

Battlefield Play4Free vil inkludere et såkalt mikrotransaksjonssystem som lar deg handle nytt utstyr for digital valuta som også kan kjøpes for penger. Denne valutaen deles også med Battlefield Heroes.

Her er en trailer:

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden