Nytt D&D-spill neste år

Daggerdale er neste skritt for verdens største rollespillserie.

Dungeons & Dragons tatt steget fra å være et sært lite penn og papir-nisjespill til å bli verdens utvilsomt største rollespillkonsept, med alt fra helaftens spillefilmer til en drøss av TV-spill. Spilluniverset har etter hvert blitt gigantisk, og det går knapt et år uten at et spill gjør et forsøk på ta det til nye steder.

Klarer ikke laste video

Denne gang skal den lille uavhengige utvikleren Bedlam Games gjøre et ærlig forsøk på å yte verdenen rettferdighet med sitt Dungeons & Dragons: Daggerdale. Det kan bli spennende, ettersom de kun har laget musikkspillet Scratch: The Ultimate DJ fra før av.

Spillet vil bli et nedlastbart action-rollespill, og skal ha et klart flerspillerfokus der det støtter opptil fire spillere samtidig. Et enkelt og intuitivt kampsystem sentrert rundt en drøss av våpen og ulike krefter skal være instrumentalt i din kamp mot den onde Rezlus og hans Zhentarim-bande. Det tar deg til områdene Nentir Vale og Mines of Tethyamar.

Dungeons & Dragons: Daggerdale kommer i løpet av andre kvartal neste år, til Xbox Live Arcade, PlayStation Network og PC.

Det mest velkjente Dungeons & Dragons-spillet de siste årene har nok vært det massive online-rollespillet Dungeons & Dragons Online, som ble gratis tidligere i år. Også den klassiske Baldur's Gate-serien, hvis spill nummer to toppet vår kåring av tiårets beste spill, bygger på det velkjente rollespillkonseptet.

Lurer du på hvilke andre spill som kommer ut neste år? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden