Nytt om Gears of War 2

Fire moduser avslørt

Epic har avslørt fire ulike flerspillermoduser i deres kommende skytespill.

Oppfølgeren til et av de mest suksessrike Xbox 360-spillene i 2006, Gears of War, ventes en gang i løpet av November. Epic og produsent Cliff Bleszinski har i løpet av våren gradvis begynt å avsløre mer og vise frem spillet, og nå slippes litt informasjon om flerspillermodusene.

I følge Eurogamer, kan Epic fortelle at Gears of War 2 kommer med tolv ulike flerspillerbrett, hvor du vil kunne spille modusene «War Zone», «Meat Flag», «Wingman» og «Guardian».

«War Zone» er en klassisk lagkamp hvor forskjellen fra det forrige spillet er at det nå er fem spillere på hvert lag. «Meat Flag» er en «ta flagget»-modus hvor flagget er en av spillerne.

«Wingman» er fem lag med to stykker på hvert lag, noe som høres ut som en spennende modus og et salig kaos. I «Guardian» skal resten av laget beskytte en spiller som blir tilegnet diverse oppgaver i miljøene. Det blir viktig å holde liv i denne personen, ettersom de andre lagmedlemmene ikke kan gjenopplives når han dør.

Denne gangen vil man også kunne benytte seg av store, bevegelige skjold som man kan sette ned i bakken for å få bedre dekning. Bleszinski har tidligere sagt at dekningssytemet er mye av det samme som i forgjengeren, men det har fått noen justeringer og oppgraderinger.

Siste fra forsiden