Nytt om Perfect Dark Zero

Rare innrømmer at de har måttet kutte ned på innholdet i Perfect Dark Zero. Samtidig fortelles det litt om Joanna Dark, og vi får et nytt bilde fra spillet.

Microsoft har allerede uttalt at de forventer at Perfect Dark Zero kommer til å bli "Halo for Xbox 360", og de aller fleste har skyhøye forventninger til dette førstepersons skytespillet, på tross av at legendariske Rare har hatt problemer med å levere varene i den siste tiden.

Nå har Edge fortalt at Rare har blitt tvunget til å kutte litt ned på funksjonene i spillet, for å sikre at det skal komme ut innen lanseringen av Xbox 360. Flerspiller for femti spillere samtidig er ute, og i stedet må vi ta til takke med 32 spillere samtidig. Dessuten er DataDyneTV-funksjonen, som i likhet med GothamTV ville la Xbox Live-brukere kunne se noen av de beste flerspillerkampene, nå kuttet ut.

Det fortelles imidlertid at vi får kooperativ flerspiller og at det vil være mulig å aktivere datastyrte motstandere ("bots") i normal flerspiller, noe som savnes sårt fra mange andre spill. Dessuten sier Rare at de vurderer å lansere en oppdatering til spillet som legger til flerspiller for femti spillere og DataDyneTV etter lansering.

Rare har også sendt ut en biografi for spillheltinnen Joanna Dark, hvor de blant annet forteller at blodtypen hennes er O og at hun ble født 18. mars 2000 (spillet foregår i 2020, så hvis du ble engstelig for at Rare ville lansere et skytespill hvor hovedpersonen er fem år, kan du puste lettet ut).

Dessuten fortelles det at hun mangler selvdisiplin og har et fryktelig temperament, men at hun samtidig er ekstremt talentfull og tilpasningsdyktig. På fritiden driver Joanna med ekstremsport, og det fortelles også at hun misliker menn i dress og store selskaper.

Hvis du ikke har særlig stor interesse av personligheten til Joanna Dark, kan du forøvrig glede deg over et nytt skjermbilde, som ser rimelig heftig ut. Sjansene er store for at du allerede har sett det (i og med at det befinner seg på denne siden, litt over denne teksten).

Siste fra forsiden