Nytt om Project Gotham Racing 4

Et polsk spillblad har sikret seg mye ny informasjon om Project Gotham Racing 4.

Nettstedet Xboxic har tatt en titt på et uidentifisert polsk spillblad, hvor de har funnet en omfattende sniktitt av det neste Project Gotham-spillet. I følge oversettelsen deres (som de selv påpeker at kanskje ikke er hundre prosent nøyaktig) har bladet en rekke nye detaljer om spillet.

Blant annet står det at spillet kommer med 200 baner, og at omgivelsene er mer detaljerte, med mer interaktive tilskuere. Kjøremodellen skal ikke ha fått noen fundamentale endringer, men karrieremoduset skal ha lånt litt fra Ridge Racer, og bruker nå en "trestruktur". Dessuten får du selv mulighet til å skape føreren din fra bunnen av, med egen nasjonalitet, og så videre.

Alle miljøene fra Project Gotham Racing 3 skal komme tilbake, og i tillegg får vi svi gummi i Shanghai og to nye byer, samt en "fantasibane". Artikkelen lister også opp noen klassiske biler, som Mini Morris, Corvette Stingray, Maserati 250F og Ferrari 599 GTB Fiorano.

I tillegg fortelles det at Project Gotham Racing 4 er det første spillet i serien hvor Bizarre virkelig har fått tid til å konsentrere seg om gameplayet. Det første PGR-spillet var en debuttittel på Xbox, det andre kom mens Xbox Live debuterte, og treeren kom som kjent samtidig med Xbox 360-lanseringen.

Artikkelen forteller også at spillet skal kjøre i 30 bilder per sekund i 720p-oppløsning, og at det får bedre teksturer enn tidligere, dynamisk lyssetting og mer detaljerte førere. De datastyrte førerne skal også ha mer karakter og personlighet enn tidligere. Ellers skal "bak rattet"-kameraet henge litt lavere enn før.

Siste fra forsiden