Vil Warner ha Midway?

Nytt oppkjøp i spillbransjen?

Mediegiganten skal være interessert i den kriserammede spillutvikleren.

Etter mye økonomisk kluss ble spillutgiver Midway erklært konkurs tidligere i år. Siden den gang har det vært en del bråk om lyssky forretningsvirksomhet og et mulig salg av selskapets sterkeste merkevare, men nå er det kanskje lys i enden av tunnelen.

Sikre kilder skal ha fortalt bransjemagasinet MCV at filmkjempen Warner Bros. vil kjøpe Midway. De skal visstnok være svært interessert i å få kontroll over noen av de mer kjente merkevarene Midway kontrollerer, inkludert slåssspillserien Mortal Kombat.

Ifølge MCV håper Midway at Warner vil møte deres pris på 30 millioner dollar (ca. 197 millioner kroner), og av flere interesserte kjøpere er det visstnok Warner som ligger best an til å sikre seg spillutgiveren. Det skal også være en mulighet for at Midway vil selge flere av sine serier til andre selskaper før de godtar Warners tilbud.

Det har tidligere gått rykter om at Warner var svært interessert i å skaffe en annen skakkjørt spillutgiver, britiske Eidos, men de er nå blitt en del av den japanske rollespillkongen Square Enix.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden