South Park: Snow Day

Nytt South Park-spill inviterer på samarbeidsspilling i 3D

Snow Day lanseres neste år.

THQ Nordic har avduket et nytt South Park-spill kalt Snow Day. Opplegget tar en avstikker fra rollespillene som serien har blitt kjent for i nyere tid, og inviterer på samarbeidsspilling i tre dimensjoner.

Spillet tar for seg det amerikanske fenomenet Snow Day, der skolene stenges fordi det snør for mye. Dermed får barna i South Park herje i gatene og bruke både sverd og magi for å kjempe seg gjennom 3D-verdenen.

South Park: Snow Day.
South Park Studios

Det hele kan oppleves alene eller i grupper på opptil fire spillere.

Basert på traileren virker det som om Cartman igjen skal lede an ekspedisjonen. Han refererer imidlertid også til «New Kid», en spillerskapt figur som fungerte som protagonist i både Stick of Truth og The Fractured but Whole.

De to forrige South Park-spillene ble godt mottatt her på bruket, med riktignok litt mer skryt gitt til Stick of Truth. Det spillet fikk en åtter på vår karakterskala, mens The Fractured but Whole måtte nøye seg med seks av ti.

Det er verdt å nevne at det ikke er Ubisoft som står for utviklingen denne gangen. I stedet har South Park-skaperne Matt Stone og Trey Parker slått seg sammen med Question Games, som tidligere har stått for The Blackout Club og The Magic Circle.

South Park: Snow Day kommer en gang til neste år, på PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Red Dead Redemption slippes på PlayStation 4 og Switch »

Siste fra forsiden