Nytt True Crime kansellert

Spillet var rett og slett ikke bra nok, mener Activision.

Samtidig som det ble klart at Activision dropper Guitar Hero og DJ Hero, fikk True Crime: Hong Kong smake øksa.

Utgiveren kansellerer nemlig actionpillet, bare 1,5 måned før det egentlig skulle komme ut på Xbox 360, PC og PlayStation 3.

Hvil i fred, True Crime: Hong Kong.

Grunnen? Det var rett og slett ikke bra nok.

– Selv våre mest optimistiske interne spådommer viste at dette spillet ikke kom til å kjempe i nærheten av toppen i åpen verden-sjangeren. Dette er en bransje hvor bare de beste spillene i hver sjanger blomstrer, sier utgiversjef i Activision, Eric Hirshberg, ifølge Eurogamer.

Og han fortsetter:

– Dette er en hard avgjørelse, men vi mener det er en riktig avgjørelse og viser vårt ønske om å levere spill som folk vil spille.

Det var United Front Games som sto for utviklingen av True Crime: Hong Kong, det første i serien siden 2005. Vi kikket faktisk på spillet for nøyaktig ett år siden, under GDC i San Francisco - og det var ventet at spillet skulle vises igjen på samme messe i år. Det skjer åpenbart ikke.

– Med svake forgjengere og knivskarp konkurranse har United Front Games virkelig en utfordring foran seg med å gjøre det tredje True Crime til en suksess. Hong Kong som miljø er interessant og unikt, men flotte omgivelser er ikke nok for å gi en givende spillopplevelse, skrev jeg i min sniktitt fra GDC 2010.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden