Nytt True Crime kansellert

Nytt True Crime kansellert

Spillet var rett og slett ikke bra nok, mener Activision.

Samtidig som det ble klart at Activision dropper Guitar Hero og DJ Hero, fikk True Crime: Hong Kong smake øksa.

Utgiveren kansellerer nemlig actionpillet, bare 1,5 måned før det egentlig skulle komme ut på Xbox 360, PC og PlayStation 3.

Hvil i fred, True Crime: Hong Kong.
Hvil i fred, True Crime: Hong Kong.

Grunnen? Det var rett og slett ikke bra nok.

– Selv våre mest optimistiske interne spådommer viste at dette spillet ikke kom til å kjempe i nærheten av toppen i åpen verden-sjangeren. Dette er en bransje hvor bare de beste spillene i hver sjanger blomstrer, sier utgiversjef i Activision, Eric Hirshberg, ifølge Eurogamer.

Og han fortsetter:

– Dette er en hard avgjørelse, men vi mener det er en riktig avgjørelse og viser vårt ønske om å levere spill som folk vil spille.

Det var United Front Games som sto for utviklingen av True Crime: Hong Kong, det første i serien siden 2005. Vi kikket faktisk på spillet for nøyaktig ett år siden, under GDC i San Francisco - og det var ventet at spillet skulle vises igjen på samme messe i år. Det skjer åpenbart ikke.

– Med svake forgjengere og knivskarp konkurranse har United Front Games virkelig en utfordring foran seg med å gjøre det tredje True Crime til en suksess. Hong Kong som miljø er interessant og unikt, men flotte omgivelser er ikke nok for å gi en givende spillopplevelse, skrev jeg i min sniktitt fra GDC 2010.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen