Nytt Warhammer-spill avslørt

Brutal og intim action

En video lekket ut på nettet avslører et nytt actionspill.

Både et nytt sanntidsstrategispill og et massivt nettspill med Warhammer 40.000-universet er på vei, men nå viser det seg at THQ har enda et Warhammer-jern i ilden. En lekket video har avslørt detaljer om dette nye prosjektets utseende og spillmekanismer.

Kotaku har videoklippet, og kan også avsløre at spillet mest sannsynlig er under utvikling hos THQs australske avdeling. THQ Australia har nemlig lagt opp flere jobbannonser der de ser etter flere utviklere til et 40.000-actionspill på Xbox 360 og Playstation 3.

Klippet er en gjennomgang av spillet på et tidlig stadie, og har også kommentarer fra en av utviklerne. Målet med spillet er å gi spillerne en brutal og intim innlevelse i Warhammer 40.000-universet, i motsetning til strategispillet og nettspillet, som ifølge videoen er mer distanserte affærer.

Den foreløpige tittelen på prosjektet er Warhammer 40.000: Space Marine, og ikke overraskende handler det om en av imperiets marinesoldater. Klippet viser hvordan han kjemper seg gjennom en gotisk katedral full av kaoskrapyl før han avslutter kampen utendørs på en landingsplass.

Kampene foregår i tredjeperson og er ispedd små cinematiske øyeblikk hvor soldaten brutalt henretter sine fiender med et stilige motorsagsverd. Klippet viser også en svært intim duell mot en kaossoldat hvor begge er på bakken og slåss med nevene i et minispillslagsmål.

Selv om prosjektet er på et tidlig stadie bekrefter iallefall klippet at spillet kommer til Xbox 360. Hvis det er det samme spillet som i jobbannonsene kommer det trolig til Playstation 3 også.

Siste fra forsiden