Bulletstorm i februar

Nyttårsforsett: skyt mer

EA har satt datoen for neste spill fra Painkiller-skaperne.

Amerikanske Epic vet å sette pris på skyting, store muskelmenn og groteske monstre. Å kjøpe opp Painkiller-utvikler People Can Fly virket derfor som en helt naturlig ekspansjon av deres skytespillimperium. Den polsk utvikleren har siden da jobbet med førstepersonskytespillet Bulletstorm, og nå er utgiver EA klar med slippdatoen.

Trøbbel i paradiset.

22. februar 2011 få vi ta en tur til paradisplaneten Stygia. Planeten har vært forlatt i lengre tid, og nå er den ikke spesielt gjestmild lengre. Leiesoldatene Grayson Hunt og Ishi Sato blir forrådt og strandet på planeten, og vil komme seg bort derfra så fort som mulig. I fravær av sivilisasjon er nemlig Stygia blitt overtatt av mutanter og kannibalistiske gjenger.

Vi liker eksplosjoner.

Vi loves ikke bare sære og originale våpen, men også et innovativt system for selve skytingen. Ved å kverke monstre og kannibaler på spesielt spektakulære og oppfinnsomme måter tjener du poeng som kan brukes til å låse opp nye våpen og oppgradere de gamle. Dermed belønnes du for å eksperimentere og ikke bare skyte folk i hodet som i de fleste førstepersonskytespill.

Bulletstorm kommer på PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Vi så på spillet for noen uker siden og kan melde at oddsene er gode for en skikkelig underholdende og blodig opplevelse.

Siste fra forsiden