– Nyversjon av Halo: Combat Evolved

Det er skikkelig på moten å gi eldre spill en liten ansiktsløftning.

Vi ser det stadig oftere. Spill som kom før HD-tidsalderen får nyversjoner med høyere oppløsning, noe som igjen gir utgiverne mer klingende mynt i kassa.

I flere måneder har det gått rykter om at det smått legendariske Halo: Combat Evolved fra 2002 skulle bli neste tittel ut. Nå hevder spillnettstedet Joystiq å ha fått dette bekreftet.

Slik så Halo ut i 2002.

Det er Sabre Interactive som skal stå for portingen, et studio som tidligere har gitt oss skytespillet TimeShift og skal gi oss Inversion.

Joystiq skriver at man vil basere denne versjonen av Halo: Combat Evolved på en ny spillmotor, og ikke den samme som det siste spillet i rekken – Halo: Reach.

Videre skal det være støtte for 1080p og 3D-tver, samt at vi får en samarbeidsmodus over nett. Originalspillet hadde bare en slik modus lokalt.

Spillet skal etter planen komme i november 2011, til Xbox 360. Det betyr at det er to Halo-spill på vei, siden Microsofts 343 Industries jobber med et helt nytt prosjekt. Bungie er jo som kjent ute av dansen, etter at de meldte overgang til Activision.

Microsoft har så langt ikke kommentert disse opplysningene om et nytt Halo: Combat Evolved.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden