Grounded - early access

Obsidians Maurbølla-simulator begynner early access til sommeren

I Grounded må du overleve som et krympet menneske i en livsfarlig hage.

I fjor høst dro Obsidian Entertainment sløret av Grounded, et overlevelsesspill med mange likhetstrekk til filmen Maurbølla. I rollen som et krympet menneske må spillere overleve i en hage der alt fra edderkopper til marihøner er store nok til å ta livet av deg.

Grounded åpner early access-dørene i juli.
Xbox Game Studios

Siden den gang har utvikleren puslet videre med prosjektet, og tirsdag ble en offisiell early access-dato spikret. 28. juli er dagen da spillere kan få tidlig tilgang på Grounded via Xbox Game Pass eller Steams Early Access-program, bekreftet teamet via Xbox' nettsider.

De som vil utforske spillet enda tidligere kan melde seg på Xbox' Insider-program, som gir deg en sjanse til å bli invitert til testing allerede i mai.

Ny trailer

Early access-kunngjøringen kom sammen med en fersk trailer, med en ny kikk på Groundeds kampanje. Videoen – som du ser over – introduserer blant annet en robotfigur som tilsynelatende byr på en hjelpende hånd i spillerfigurens nye hverdag.

I tillegg gir traileren et glimt av hvordan man – enten alene eller med opptil tre venner – må sanke ressurser og bygge våpen, rustninger og en base for å beskytte seg mot det som er av insekter og andre kryp.

The Outer Worlds får utvidelse i år.
Mer underveis for de som er ferdige med Obsidian-spillet »

Siste fra forsiden