Red Faction blir film

Og muligens TV-serie

Filmatisering av Mars-klassiker kan også gi nye spill.

Red Faction gjorde et glimrende comeback i fjor, og Guerrilla var så absolutt verdt å få med seg for oss som liker action i en åpen verden.

Ødeleggelse i Red Faction: Guerrilla.

Nå fortsetter eventyret, i første omgang som en dedikert TV-film. Ifølge Gamespot vil vi få en to timer lang film på Syfy-kanalen i USA, som også kan bli en såkalt pilot for en mulig TV-serie basert på Total Recall-inspirerte Red Faction.

– Dette er den typen innhold som passer vår sjanger. Dette blir en fantastisk lørdagsfilm for Syfy og muligens en bra pilot, sier visepresident i Syfy Ventures, Alan Seiffert.

En lignende løsning i 2003 utvidet Battlestar Galactica fra en miniserie til gigantisk serie som gikk fra 2004 til 2009.

Avtalen mellom THQ og Syfy vil imidlertid være toveis. Det vil si at fremtidige spill i Red Faction-serien vil bli et samarbeidsprosjekt med Syfys spillavdeling. Ifølge THQs siste finansrapport kommer Red Faction 4 på markedet en gang før april neste år.

Her skal vi få et enda mer avansert system for ødelegging av miljøet rundt deg, noe som ikke kan beskrives som annet enn lovende.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden