Mario Royale

Om å gjøre å overleve lengst i Mario Royale

Nettleserspill slipper 75 spillere løs på samme plattformbrett.

Infernoplus

Battle royale-sjangeren er fortsatt svært populær, og stadig vekk hiver flere aktører seg på bølgen og prøver å gi opplegget sin egen vri. Tidligere i år lanserte Nintendo en battle royale-variant av Tetris, og nå er det Mario sin tur.

Vel å merke er Mario Royale er uoffisielt nettleserspill, skapt av en modder kalt «Infernoplus», men Mario er det nå likevel.

I spillet skal 75 spillere konkurrere om å komme seg gjennom diverse plattformverdener fra klassiske Super Mario Bros. I kjent battle royale-stil er kampen over når man dør, og den som står igjen til slutt er vinneren.

For hardbarka Mario-veteraner høres det kanskje ikke så vrient ut, men når over 70 Mario-figurer spretter rundt på skjermen samtidig blir det hele veldig kaotisk. Opprinnelig brukte «Infernoplus» 99 spillere, men tallet ble redusert for å forbedre ytelsen hos både klient og server.

Nintendo er vanligvis ikke spesielt glade i uoffisiell bruk av sine merkevarer, og dermed forventer vi at spillet vil forsvinne om kort tid. Frem til da er det bare å hive seg på via spillets nettside, og se hvor mange seire du klarer å raske med deg.

Snart får spillere bygge enda flere Mario-baner.
Se mer av Super Mario Maker 2 her »

Siste fra forsiden