Om du klager på å ha blitt straffet i Heroes of the Storm, bør du ha rent mel i posen

Blizzard vet om du har oppført deg eller ikke.

Tracer fra Overwatch ble innlemmet i Heroes of the Storm.
Blizzard

Det er alltid småfascinerende å se reaksjonen til spillere som hevder å ha blitt urettmessig straffet i et spill. Blizzards forum er ikke et sted som er fritt for slike påstander, og stadig vekk dukker det opp en ny amper person som ikke skjønner hva som har skjedd.

Joda, Tracer kan være frustrerende, men..
Blizzard

Du må likevel være rimelig sikker på at du ikke har gjort noe tullball i spillene, og at du har ditt på det rene, før du prøver å kaste bort tiden til support-teamet til Blizzard. Dette fikk en Heroes of the Storm-spiller, som har fått munnkurv i spillet, nylig erfare.

– Wow, jeg er sååååå skuffet. Hver gang noen på teamet har et problem og blir «toxic», rapporterer jeg dem inn, og skriver «reported». Men jeg tipper at når du gjør det, vil de rapportere deg inn som hevn. Jeg brøt ingen regler, men jeg er stilnet. Takk, Blizzard. Tar dere i det hele tatt og SER på klagene, eller er rettningslinjene bare svada?, skrev spilleren på forumet.

Å bli stilnet, eller får munnkurv, i denne sammenhengen vil si at spilleren ikke kan snakke med sine lagkamerater i chatten.

Neida

Da er det bare litt synd at Blizzard har full oversikt over hvorfor han ble utestengt – og de nøler ikke med å dele det med omverdenen om du sutrer på avgjørelsen. Slik svarte «Glaxigrav» på klagen.

– Vi kan avkrefte at du ble stilnet for å rapportere inn andre spillere. Du ble stilnet for å bruke chatten slik:

  • 2016-06-07 19:25:03 -- LILI WHAT THE (double expletives) ARE YOU DOING (expletive noun)
  • 2016-06-11 10:46:50-- kill tracer noobs (religious figure) (obscene word)
  • 2016-06-14 00:35:25 -- AWSOME the (offensive words) THAT CANT REPLY TO MY INSULTS TOOK MY PICK
  • 2016-06-14-- lol I will (politer word would've been 'mess with') with him the whole game now

Glaxigrav understreker at alle som føler seg urettferdig stilnet kan sende inn en klage gjennom supportsidene. Hadde denne spilleren gjort dette, hadde vedkommende kanskje greid å unngå den offentlige ydmykelsen.

Blizzards åpne svar er langt fra det verste som kan skje med tølpere.
I Guild Wars 2 kledde utviklerne ham naken, drepte ham og slettet kontoen »

Siste fra forsiden