Ønsker å gjøre PUBG til en mediafranchise med filmer, tegneserier og annet

Hollywood og Netflix banker på døren, forteller PUBG-sjefen.

PUBG Corp

I likhet med alle andre som treffer blink med et mediaprodukt håper nå PUBG Corp på å kunne strekke seg enda lenger. I et intervju med nettstedet Inventglobal.com forteller sjefen for selskapet, Chang Han Kim, at han kan se for seg en fremtid der PUBG er mer enn bare et spill.

– Jeg vil at PUBG skal bli en universell mediafranchise basert på spillet. Vi vil være medi forskjellige industrier, slik som e-sport, filmer, drama, tegneserier, animasjon og mer. Faktisk har vi fått et par kjærlighetserklæringer over telefon fra flere i Hollywood og Netflix. Vår drøm er å bygge en ny kultur basert på spill via slike varierte måter, og at vi er ledende i den kulturen, sier han.

Playerunknown's Battlegrounds greide å bli blant de største spillfenomenene i 2017, så det er ikke rart at sjefen håper å kunne ta det hele et ekstra skritt. Med 30 millioner spillere er grobunnen lagt for videre satsing utover kjernen.

Derfor fjernet de regn og tåke

Kanskje en Netflix-serie om en dude som går inn på badet og blir der ligger i kortene?
PUBG Corp

Ellers i intervjuet forteller sjefen om hvorfor de fjernet regn- og tåke-effektene fra spillet ved lansering.

– Det var for få spillere som holdt seg i spill med regn eller tåke, så vi måtte ta dem ut. Det er relativt mange som forlater spillobbyen dersom de tror det er upraktisk å spille, siden de ikke straffes for droppe ut av spillet nå, oppgir han.

Planen er å implementere effektene igjen senere, etter at de har blitt jobbet mer med. Kim forteller også at et snøkart også ligger i kortene, og sikter da mest sannsynlig til det tidligere annonserte Adriatic Sea-kartet som vi vet svært lite om ennå.

PUBG Corp er en underdivisjon av utvikleren Bluehole, og tar seg av alt relatert til Playerunknown's Battlegrounds. Så langt består dette blant annet av de to kommende mobilspillene, men det ser altså ut som om vi kan vente oss flere varierte prosjekter fra den fronten i fremtiden.

Vi anmeldte den ferdige versjonen av PUBG like før jul »

Siste fra forsiden