Oppdatering til Xbox 360

Microsoft har nå lansert en oppdatering til Xbox 360, som inneholder over 125 nye funksjoner.

Hvis du har Xbox 360-konsollen din koblet opp mot nettet, kan du nå laste ned en oppdatering til systemet. Microsoft forteller at de har lyttet til brukermiljøet for å finne ut hvordan de kunne forbedre Xbox 360-opplevelsen, og nå har de kommet frem til den første store oppdateringen til 360. Her får vi 125 små og store funksjoner, og oppdateringen lastes ned på få minutter.

Oppdateringen kan lastes ned av alle som bruker Xbox Live (uansett om du betaler for tjenesten eller ikke), og blant de nye funksjonene finner vi muligheten til å legge opp til seks nedlastninger (som trailere, spill og demoer) i kø, og så la systemet selv laste disse ned mens du spiller eller gjør andre ting. Nedlastingen vil automatisk pause mens du spiller flerspillerspill, slik at du slipper problemer med hastigheten.

De som ønsker at maskinen alltid skal starte i menyen, uavhengig om det er en plate i maskinen eller ei, kan nå justere dette i maskinoppsettet. I vennelisten vil du etter oppdateringen kunne se om dine påloggede venner er aktive eller ikke. Dessuten blir det nå lettere å lagre og finne igjen alt innholdet du har lastet ned, ved hjelp av forbedrede menyer.

Vi får også flere avspillingsmuligheter i forhold til videoer, samt en haug av oppdateringer til musikkavspilleren og DVD-spilleren, og det snakkes også om støtte for kameraet som lanseres til høsten. For en fullstendig liste over nye funksjoner og forbedringer kan du besøke Xbox.com.

Siste fra forsiden