Tomannskrigen fortsetter

Oppgjør i Shanghai

EA har kunngjort en oppfølger til actionspillet Army of Two.

For et år siden slapp Electronic Arts actionspillet Army of Two, hvor to tungt bevæpnede muskelmenn skjøt seg gjennom horder av terrorister for å tjene til livets opphold. Det fikk en noen lunken mottakelse av spillpressen, men tjente likevel godt nok til at EA nå har annonsert en oppfølger.

I Army of Two: The 40th Day er de to antiheltene Rios og Salem tilbake. Denne gangen befinner de seg i Shanghai mens en serie mystiske katastrofer rammer byen. Det er tydelig at noen har arrangert det hele, og for å å finne ut hvem som står bak må duoen skyte seg gjennom den ødelagte byen og finne bakmennene.

Som det første spillet fokuserer The 40th Day på effektivt lagarbeid mellom Rios og Salem. Enten du spiller alene eller sammen med en venn må du utnytte terrenget og partneren din for å overrumple fienden og komme deg helskinnet gjennom trefningene. EA lover masse nye samarbeidsteknikker, men vil foreløpig ikke si noe om hva disse går ut på.

Army of Two: The 40th Day er under utvikling hos EA Montreal som også produserte det første spillet. Det skal slippes en gang mot slutten av året og kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PSP.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden