Apex Legends - cheating

Over 16 000 juksemakere har allerede blitt bannlyst fra Apex Legends

– Juksemakere suger, sier utvikleren.

EA

Nok et Battle Royale-spill entret arenaen nylig i form av Titanfall-utvikleren Respawns nye tittel Apex Legends, og som seg hør og bør i denne sjangeren er også dette spillet infisert av juksemakere – og det i noe større grad enn ventet.

Som blant andre nettstedet PC Gamer melder er over 16 000 spillere blitt bannlyst fra Apex Legends per fredag 15. februar. Respawn opplyste selv om tallet i en tråd på Reddit.

– Juksemakere suger

Spillet kom ut så sent som 5. februar, som betyr at 1600 spillere er blitt bannlyst hver dag siden lanseringen – noe som må sies å være et relativt høyt tall.

EA

– Per i dag er over 16 000 juksemakere blitt identifisert og bannlyst fra spillet. Juksemakere suger. Vær så snill og skaff beviser og informér oss, skriver Respawn på Reddit.

En rapporteringsfunksjon er ennå ikke på plass i Apex Legends, men utvikleren skriver at spillere etterlyser dette og at det er en «veldig god idé» – som trolig betyr at det jobbes med en slik funksjon.

Battle Royale-sjangeren er svært utsatt for juksing. Som vi meldte i høst har PUBG til sammen nå utestengt over 13 millioner kontoer, og Fortnite-utvikleren Epic Games har gått til det skritt å saksøke juksemakere.

Apex Legends har fått god mottakelse, som trolig betyr at kampen mot juksemakerne nok må trappes opp etter hvert, og her på verket ble spillet belønnet med solide 8 av 10 poeng.

Les også: Apex Legends sprer litt kjærlighet med en Valentinsdag-oppdatering »

Siste fra forsiden